Ik ben Catherine

en om de zoveel tijd begint het te kriebelen en is het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Daar gaat (heb ik ondertussen ontdekt) een vrij vast patroon aan vooraf.
Eerst word ik onrustig, begin ik mezelf vragen te stellen en pieker ik erop los. Dat gaat zo'n tijdje door...tot ik er genoeg van heb, ik een gezonde dosis je m'en foutisme ontwikkel en besluit er gewoon voor te gaan.

Want denken we niet te veel en DOEN we niet te weinig... ?

Dus daar zat ik dan te piekeren over onze angstige maatschappij, bevangen in de rush van het leven. Over de oppervlakkigheid van ons consumptiegedrag en de negatieve gevolgen daarvan voor de mens en de natuur.  Over hoe ik daar zo min mogelijk in wil en kan meegaan. Over hoe er al zoveel goeie initiatieven bestaan, maar de informatie hierover zo ontoegankelijk blijft. Over hoe ik daar mijn kleine steentjes aan kan bijdragen en dat alles - als het even kan - in combinatie met mijn eigen interesses: reizen, fotografie en schrijven.

Et voilà... hallo blog vol schrijfsels over o.a. duurzaamheid, minimalisme, slow fashion, geluk en ecologie. Dag eigen fotomateriaal (of van de getalenteerde boyfriend) en hoi persoonlijke reisverslagen die tonen wat voor moois we nog dreigen te verliezen als we allemaal onze kop in het zand blijven steken.