New Page

 

CADUC

Plant vandaag de liefdevolle herinneringen van morgen!

 
 

De kracht van Betekenis

Dagelijks worden we geconfronteerd met tientallen emoties (de ene al fijner dan de andere). Deze gevoelens een stem geven naar de buitenwereld toe blijkt voor velen moeilijker dan gedacht. Zeker wanneer het om verdriet en pijn gaat. We willen zoveel zeggen, maar weten vaak niet hoe. En dus graaf ik in gevoelens en probeer ik deze te vertalen naar boodschappen die met je kunnen meegroeien. Want…ontstaan/ontluiken de meest waardevolle verhalen niet net daar waar je betekenisvolle woorden plant?

 

duurzaamheid

Betekenisvolle persoonlijke boodschappen vragen om doordacht papier. Daarom kiest Caduc voor een papiersoort gemaakt van landbouwafval (bladeren, stengels van gewassen,…). Geen enkele boom werd dus gekapt bij het vervaardigen van onze kaarten.

De enveloppen worden in Nederland vervaardigd. Ze bestaan uit 2 dunne lagen rijstpapier waar zaadjes van een wilde bloemenmix (van Europese origine) in verwerkt worden.

Indien er touw gebruikt wordt, dan bestaat dit voor 100% uit hemp waardoor het volledig biologisch afbreekbaar is.

 

meegroeien

Berichten die voor ons iets betekenen, lezen we graag nog eens na. Zo voelen we de warmte van de woorden telkens opnieuw. Doordat je de envelop kan planten, kunnen de bloemen je er ook jaar in jaar uit aan herinneren en sowieso tijdens het juiste seizoen de moeilijkere dagen opfleuren.